1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sådan vil en basis Mercedes E-klasse se ud
0

Sådan vil en basis Mercedes E-klasse se ud

Sådan vil en basis Mercedes E-klasse se ud
0
0

For få dage siden kunne vi vise, hvordan interiøret ville se ud i den nye Mercedes E-klasse, men det var kun, hvis du var villig til at betale en slat penge oveni.

Nu er der sluppet nogle spionbilleder ud af Mercedes E-klasse interiøret, som ser en del mere standard ud. Væk er de to store sammenhængende skærme, og der er i stedet et mindre infotainmentsystem og et helt almindeligt speedometer. Overfladerne ser også mere kedelige ud, anlægget er mindre og den store start/slut-knap vi kender fra S-klassen er også forsvundet. Pludselig er E-klassen blevet mindre S-klasse og mere C-klasse.

DOG skal vi ikke lægge skjul på, at vi meget gerne ville køre en tur i den. Interiøret er nu stadig indbydende og der er flere lækre detaljer, som ikke ser ændret ud. Uret i midterkonsollen,, det lækre rat, luftdyserne og knapperne ser i det hele taget meget ganske eksklusivt ud.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Her er nogle af de mere eksklusive interiørbilleder:

Alle detaljerne om den nye Mercedes E-klasse forventes offentliggjort ved Detroit Motor Show i starten af januar 2016. Efter introduktionen af den almindelige E-klasse kommer selvfølgelig en stationcar, coupé og cabriolet-model.