1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se de første billeder af Fiat 124 Spider
0

Se de første billeder af Fiat 124 Spider

Se de første billeder af Fiat 124 Spider
0
0

Det var ikke meningen, at de første billeder af den nye Fiat 124 Spider skulle være lækkede billeder. Men det er de, og du kan se dem lige her.

Den nye Fiat 124 Spider vil blive offentliggjort på Los Angeles Motor Show, som netop er blevet skudt i gang. En af de store nyheder ved motorshowet bliver uden tvivl den topløse Fiat, der kommer næsten 50 år efter den originale Fiat 124 blev introduceret.

Som du kan se på billedserien, så fremstår Fiat 124 Spider dog ikke helt så unik, som man kunne ønske sig. Der er i hvert fald ikke gjort noget for at skjule Mazda og Fiat har haft et samarbejde. Fiat 124 Spider gør brug af samme platform som den nyeste generation af Mazda MX-5, meeeen vi synes også der er flere sammenligneligheder designmæssigt. Kabinen ligner også på mange måder en tro kopi af MX-5’eren.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Ingen japanske motorer

Under motorhjelmen finder man dog ikke Mazda-motorer uden turbo. Fiat forventes at placere en 1.4 MultiAir motor med cirka 140 hestekræfter og 240 Nm. Gearkassen bliver højst sandsynligt en sekstrins manuel, men her håber vi Fiat har ladet sig inspirere af den stramme og præcise MX-5 gearkasse.

Fiat har endnu ikke offentliggjort accelerationstider og yderligere specifikationer, men mon ikke den 1.4 MultiAir-motor får cirka samme accelerationstid som den 2-liters motor i MX-5’eren? Dermed kan du forvente en accelerationstid fra 0-100 km/t på omkring 7,3 sekunder.

Vi forventer dog også en Abarth-udgave, der vil kunne kendes på både et mere aggressivt design samt en mere potent motor. Mazda har i forvejen den 1.4 MultiAir-motor med 170 hestekræfter, så mon ikke det ville være et ret godt match?
Prisen kender vi selvfølgelig ikke endnu, men den kommer højst sandsynligt ikke til at være langt fra MX-5’eren.