1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se den faceliftet Nissan Micra
0

Se den faceliftet Nissan Micra

Se den faceliftet Nissan Micra
0
0

Nissan er nu klar med et midtlivs facelift til deres lille Micra, som skal gøre den interessant igen for bilkøberne.

Der er både ændringer udvendigt og indvendigt, hvor man inde i kabinen finder nye teknologier såsom entertainment optioner i form af en 5,8” touchskærm. Denne entertainment option er netop også introduceret til den større Juke, hvor man blandt andet får integreret Google søgning, og mulighed for at sende en opsat køretur ud til bilen fra computeren!
Udover de nye smarte funktioner fortælle Nissan, at selve kabinekvaliteten også har fået et løft op, så den også fremadrettet præsenteres pænere visuelt indeni.

De udvendige forandringer inkluderer blandt andet en ny grill, kofanger, forlygter, mens man bagtil finder LED-lygter og en redesignet bagkofanger.

Ligesom mange andre moderne biler i klassen, er der mulighed for at personalisere sin Nissan Micra, hvilket kan gøres med forskellige farver hjulkapsler, sidespejle, gearknop, luftdysser, måtter osv…

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Samme motorer men mere miljøvenlig

Motorudvalget ændres dog ikke ved Micra faceliftet, hvorfor man stadig finder to benzinmotorer i form af en 80 hestes trecylindret 1,2 liters samt 98 hestes 1,2 liters DIG-S med kompressor. Selvom motorerne er de samme udleder den store dog væsentlig mindre CO2, da det er reduceret fra 115 g/km til nu kun 95 g/km!
Gearkassen er fra standard en femtrins manuel, men der er mulighed for tilvalg af en CVT-gearkasse.

Priserne på den nuværende model strækker sig fra 104.990 til 192.390 kr., og vi kender endnu ikke priserne på den faceliftede.

tags: