1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se den nye Renault Clio – Video
0

Se den nye Renault Clio – Video

Se den nye Renault Clio – Video
0
0

Renault har nu løftet sløret for den spritnye Clio Mk4, og det er blevet med et endnu mere karakteristisk og sporty design end forventet.

Foran finder man et sæt kantede forlygter, lysdioder, et enormt Renault-logo og samme grill vi kender fra DeZir samt Alpine 110-50 konceptbilerne.
Den nye Clio er stadig udstyret med fem døre, selvom de to bagerste på billederne er svære at få øje på, men det er samme system som vi kender fra eksempelvis Alfa Romeo Giulietta, Honda Civic og SEAT Leon.

Første bil med App-store

Udover de første eksteriør billeder, så har Renault også udsendt et par billeder af interiøret som du kan se forneden i galleriet. På billedet af kabinen er det svært at være uenig i, at både kvalitet og eksklusivitet har fået et gevaldigt løft.
Inde i kabinen ser man bl.a. ”R-Link”-systemet som inkluderer en syvtommers touchscreen som er kompatibel med stemmestyring, har integreret TomTom navigation og lader dig hente apps til bilen på farten. – Den nye Clio Mk4 bliver dermed den første bil i verden med en App-store.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

31,3 km/l med diesel og 23,3 km/l med benzin

Motorudvalget består af en 0,9 liters trecylindret turboladet Energy TCe benzinmotor med 90 heste v. 5.000 omdr/min og 135 Nm v. 2.500 omdr/min som kører cirka 23,3 km/l samt udleder 99 g/km CO2. – Det betyder den er 21 % mere miljøvenlig end TCe 100-motoren den afløser.
Der vil dog også være en 1.2 liters firecylindret benzin med 120 heste og 190 Nm fra 1.750 omdr/min. Denne motor vil være udstyret med Renaults nye sekstrins EDC dobbeltkoblingsgearkasse og forventes i salgslokalerne fra tidligt 2013.

Søger man en mere dieselmodel af den nye Clio, så er der en firecylindret 1,5 firecylindret turbodiesel med 90 heste ved 4.000 omdr/min og 220 Nm fra 1.750 omdr/min, som samtidig kun udleder 83 g/km samt kører ekstreme 31,3 km/l!

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Lancering i slut 2012 eller start 2013

Første gang der bliver mulighed for at få et bedre indtryk af den nye Renault bliver ved Paris Motor Show til september. Salget forventes at starte i slutningen af 2012, og vi kan fortælle mere om priserne, når den danske lancering nærmer sig.

tags: