1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se Jaguar C-X75 få tæv
0

Se Jaguar C-X75 få tæv

Se Jaguar C-X75 få tæv
0
0

Jaguar er som regel kendt for sine elegante, smukke og ikke mindst meget prestigefyldte biler. Denne Jaguar er også prestigefyldt, dog på en lidt anden måde…

Jaguar har nemlig indgået et samarbejde med Williams Advanced Engineering – som står bag Formel 1 teamet Williams – og har på 18 måneder udviklet og præsenteret den nye superbil, Jaguar C-X75.
Fra bilen holder stille, og til at den rammer de første hundrede km/t, går der knap 3 sekunder. Dette sker med over 900 hestekræfter i ryggen. Sidst man så en Jaguar af denne kaliber, var med XJ220 tilbage i 90’erne.

I videoen ses Felipe Massa, som står bag 11 grand prix-sejre, rive den brutale Jaguar rundt på en racerbane i Mexico City. Inden Formel 1 køreren sætter sig bag rattet på bilen lyder det: “the C-X75 is like a… a beast”.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Blot udseendet på bilen skriger af imponerende præstationer, og af, at være beasty. Samtidig med dette, har Jaguar formået at få C-X75 til at udstråle en vis elegance. Dette er nok også grunden til, at den optræder i den 24. James Bond film – Spectre.

Bag rattet i bilen forestiller Felipe Massa sig, at han overhaler James Bond i filmen, alt imens, at han skærer svingene rundt på banen med skarp præcision.

Felipe Massa afviser ikke, at fremtiden måske byder på stuntkørsel.