1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT Ibiza får nye teknologier og motorer
1

SEAT Ibiza får nye teknologier og motorer

SEAT Ibiza får nye teknologier og motorer
0
1

SEAT har løftet sløret for den faceliftede Ibiza ved Barcelona Motor Show. SEATs b-segment bil er både blevet fornyet udvendig, indvendig og under motorhjelmen.

Både den almindelige femdørs Ibiza, den tredørs SC og stationcarudgaven ST har fået nye forlygter med LED kørelys, ny fælge og to nye farver – Moonstone Grey og Chilli Red. Desuden vil den faceliftede Ibiza også blive tilbudt forskellige farvepakker, hvilket gør det muligt at individualisere sin Ibiza.

Inde i kabinen finder man anden generation af Easy Connect infotainmentsystemet med touchskærm og integreret navigation. Systemet er desuden kompatibelt med DAB-radio og har Bluetooth. Det nye MediaSystem Plus med satellit navigation kan desuden fås med MirrorLink, hvor telefonen skærm bliver spejlet ind i infotainmentsystemet.

Nye økonomiske motorer vi kender fra Polo

På motorfronten fortæller SEAT at det er en ny generation af tre- og fire-cylindrede diesel og benzinmotorer. Indstigningsmotoren er en 1-liters trecylindret med 75 hestekræfter, mens der også er to turboudgave af samme motor med hhv. 95 og 110 hestekræfter.
Den 1.4 liters firecylindrede TSI motor med cylinderfrakobling kan nu også bestilles, og den har 150 hestekræfter ligesom den kendes fra VW Polo BlueGT. Det blandede brændstofforbrug er angivet til 20,8 km/l, mens den 1.0 TSI med 95 hestekræfter når 24,4 km/l på én liter benzin.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Iblandt dieselmotorerne er den 1.4 TDI med 75 hestekræfter den mest økonomiske, da den kører imponerende 29,4 km/l. Desuden er der også en 1.6 TDI med enten 90 eller 105 hestekræfter.

Alle motorer har en manuel gearkasse fra standard og overholder EU6 kravene. Vælger man den 110 hestes TSI eller 90 hestes TDI, vil det være muligt at tilkøbe DSG-gearkassen.

Ibiza er fortsat baseret på PQ26 platformen, men Ibza har optimeret affjedringen for at gøre komforten bedre. Adaptive fjedre vil også blive tilbudt som ekstraudstyr, og de kan både indstille bilen til at køre i et Comfort-mode eller Sport-mode. Foruden affjedringen vil blive mere komfortabel eller sportslig, vil indstillingen også have indflydelse på styretøjet.

tags: