1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Seat Ibiza fejrer fødselsdag
0

Seat Ibiza fejrer fødselsdag

Seat Ibiza fejrer fødselsdag
0
0

SEAT debuterer vanvittigt Ibiza-koncept på Worthersee-festivalen i anledning af Ibizas 30 års fødselsdag.

Vi holder vældig meget af tossede Worthersee-proejtker heromkring – se bare Audis A3 Clubsport for eksempel: fuldkommen afsindig men nærmest produktionsklar og oprigtigt talt en bil vi ville elske at komme i nærheden af. Denne Ibiza Cupster er nok mest af alt bare afsindig.

Indtil toppene af dørene er Cupster identisk med den regulære Ibiza Cupra, med den samme 180-hestes 1.4 Twincharger motor og 7-trins DSG. Udover det er den ikke. Der er intet tag og kun to sæder, der er monteret 80mm lavere end normalt således at speedster-stilen ikke skaber unødig vindstøj. Gennemtænkt, SEAT.

Der er endnu ingen interiørbilleder fra spanierne endnu, men de lover et ’puristisk’ tema med inspiration fra Ibiza Trophy-bilerne med bunkevis af Alcantara og nye instrumenter. Farven hedder ’New Orange’ mens det mørkegrå betræk åbenbart er en ’ø i det orange hav’.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Der er naturligvis en mening med galskaben. Dette år fejrer bilen 30-års fødselsdag fra den første Ibiza blev introduceret, så denne roadster er i en eller anden grad en gave fra SEAT til sig selv.

SEAT har i samme ombæring frigivet et billede af alle fire generationer af Ibiza for at skabe opmærksomhed om mærkedagen.

Tillykke med fødselsdagen, Ibiza!