1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT Mii med 5 døre fra under 1.000 kr. om måneden!
0

SEAT Mii med 5 døre fra under 1.000 kr. om måneden!

SEAT Mii med 5 døre fra under 1.000 kr. om måneden!
0
0

Vintertiden er nær og SEAT gør alt hvad de kan, for folk kan få en bil til at klare vintertransporten i.

Hele november holder SEAT Mii-dage, der sjovt nok byder på et attraktivt tilbud på den spanske bilproducents mindste bil, Mii.

Mii er den spanske udgave af Volkswagen up! og Skoda Citigo.

Tilbuddet lyder på man kan finansiere en ny SEAT Mii med fem døre, aircondition og udvidet garanti for under 1.000 kr. om måneden. Garantien er udvidet op til 80.000 km, hvilket giver mere sikkerhed for forbrugeren.

Vi tilbyder nu at finansiere en af vores mest populære modeller, den sportslige Mii, med en variabel rente på kun 2, 75 pct. og en månedlig ydelse under 1.000 kr. Ved at samle finansiering og køb samme sted, får man som bilkøber samtidig en mere enkel købsoplevelse, frem for selv at skulle koordinere med banken, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Kampagneprisen for Mii-modellen er 84.900 kr. og dermed sparer man 7.500 kr.. Således kan man få en femdørs model til samme pris, som den tredørs normalt koster.

Motoren er selvfølgelig den mindste 1-liters med 60 hestekræfter, men den har dog start/stop, aircondition og fjernbetjent centrallås. Den blandede brændstoføkonomi er angivet til 22,8-24,4 km/l.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Finansieringstilbuddet gælder kun i november 2015, og tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

tags: