1. Home
  2. Bilmærker
  3. Opel
  4. Sjov reklame: Uforskammet luksuriøs
0

Sjov reklame: Uforskammet luksuriøs

Sjov reklame: Uforskammet luksuriøs
0
0

Uforskammet luksuriøs, sådan lyder sætningen i denne sjove reklame for den nye og syvende generation af Opel Astra.

Allerede fra første kig ved Frankfurt Motor Show i september var der ikke nogen tvivl om, at Opel Astra ville være en seriøs trussel mod Volkswagen Golf, Peugeot 308 og Ford Focus. Forventningerne blev dog også indløst til realitet, da Astra efter de første testkørsler høstede flot kritik. Et af de seneste kvalitetsstempler er faktisk fra Danmark, hvor Astra netop har kvalificeret sig til finalefeltet ved Årets Bil – og man kommer næppe uden om Astra er favoritten.

Læs mere om den nye Opel Astra her.

Forbedringer i massevis

Designmæssigt minder fronten på Astra meget om den nye Corsa, og det er et mere let og elegant udseende. Den gamle Astra så meget tung ud, hvilket den faktisk også var – den nye model har nemlig også tabt sig 200 kilo! Vægtbesparelsen er bl.a. opnået vha. en ny letvægtskonstruktion, der også inkluderer nye motorer og teknologier.

Bl.a. har Astra fået et nyt ottetommer IntelliLink infotainmentsystem, der både understøtter Android Auto og Apple CarPlay. Infotainmentsystemet har selvfølgelig også kontakt til internettet, og det sker med en 4G-forbindelse!

I videoen foroven bliver der også gjort opmærksom på det enorme udstyrsniveau i Astra. Massagesæder og Matrix LED-lygter er bare to af de mange luksuriøse tilvalg man kan lave. LED-forlygterne til Astra er faktisk de mest avancerede, som man i øjeblikket finder i blandt bilproducenterne.

På motorsiden varierer ydelsen mellem 95 til 200 hestekræfter. Den mest interessante dieselmodel er den 110 hestes 1.6 CDTI, der iflg. EU-normen kører 29,4 km/l og blot udleder 90 gram CO2 pr. kilometer.

Ved vores første testkørsel af Astra kunne vi konkludere, at både diesel- og benzinmotorerne har tre ting tilfælles:

  • Rolig motorgang
  • Effektivitet
  • Hurtig speederrespons

Priserne i Danmark starter ved 199.990 kr. for en Astra 1.0T Essentia.

Dette er en advertorial

tags: