1. Home
  2. Bilmærker
  3. Skarpt skåret ny Nissan Micra

Skarpt skåret ny Nissan Micra

Skarpt skåret ny Nissan Micra
0
0

Nissans nye Micra er vovet. Den nye Micra er forbeholdt det europæiske marked og 5. generation af den lille hatchback er noget mere udtryksfuld i designet end sin forgænger. Linjerne er skarpere o
g fronten mere rå og det nye forlygte design minder om katteøjne. I tråd med konceptbilen Sway, som blev præsenteret på biludstillingen i Geneve i 2015, er den nye Micra et udtryk for Nissans nyeste designsprog. De designmæssige detaljer omfatter den markante V-motion-kølergrill, hvorfra den skarpe linje forløber hele vejen til bilens bagende, boomerangformede lygter. En anden detalje er, at bagdørshåndtagene er skjult i C-stolperne og en forlænget taglinje med en indbygget spoiler.

Samtidig er den nye Micra blevet lavere, bredere og længere end forgængeren. Dat har givet mere plads i kabinen og samtidig har Nissan udstyret den med nye turbomotorer.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Lavere, bredere, større

Inde i kabinen sidder man lavere end tidligere. Men selv om der er lavere til loftet lover Nissan bedre plads fordi, der er øget bredde og  større akselafstand.

Nissan lover, at den nye Micra vil blive førende i B-segmentet med et omfattende niveau af avancerede sikkerhedsfuktioner i alle udstyrsversioner Micra får vognbaneassistent som standard og udstyr som ’Automatisk nødopbremsning’ kommer for første gang i Nissan’s europæiske portefølje. Desuden kan man bestille ’Intelligent Around View Monitor’, skiltegenkendelse, automatisk fjernlys og advarsel om biler i den blinde vinkel.

Den nye Micra bliver desuden udstyret med  7” centralt farvedisplay med adgang til audiosystem, navigationssystem, mobiltelefon og Siri-stemmebetjening via Apple CarPlay.

Tre nye motorer

Motorernes kan fås  med en 0,9-liters 3-cylindret benzinmotor med turbo og en 1,5-liters dieselmotor, der begge yder 90 hk samt en 1,0-liters benzinmotor uden turbo, der yder 73 hk. Den sidste er ikke klar til introduktionen, der finder sted omkring maj 2016.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

new-nissan-micra-1