1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Skip bare fitnesscenteret, nu kan du træne i din Nissan
0

Skip bare fitnesscenteret, nu kan du træne i din Nissan

Skip bare fitnesscenteret, nu kan du træne i din Nissan
0
0

Nissan har netop lanceret systemet ”GYM”, så du nu kan få overstået dagens fysiske strabadser, mens du er på farten.

Nissan sparker innovationen indenfor bilbranchen mod nye højder. Ved at introducere det nye system, GYM, der slår alle sikkerheds-og hjælpe systemer fra. Der skal altså lægges kræfter i , hvis du vælger at krydse ”GYM” af på udstyrslisten til b.la. en X-Trail eller Qashqai, servostyringen slås nemlig fra samtidig med, at modstanden i gearskiftet, koblings-og bremsepedalen forøges betragteligt. Alt sammen for at gøre det mere fysisk kværnede at køre bil.

I mens, at du træner holder bilens infotainmentsystem øje med, hvor mange kalorier du forbrænder, og dit resultater kan følges via den medfølgende app, Gym And Go-app. Hvilket nok skal oversættes til Nissans svar på løbetrackeren Endomondo.
Nissan stopper dog ikke udviklingen og tanken bag GYM her. I fremtiden er det meningen, at passagerer i selvkørende biler, via greb og andre redskaber, også skal kunne udnytte funktionerne i GYM til at få pulsen op.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Nissan: Vi hjælper europærerne i bedre form

Nissan forsvare selv systemet med et studie fortaget på Lura Universitet i Sverige. Den viser nemlig, at europæiske bilejere, som følge af øgede trafiktæthed, er kommet i dårligere form, fordi de tilbringer længere tid i deres biler.
Ingeniørerne hos Nissan arbejder allerede nu med GYM på forsøgsbasis. Den spanske pendler Juan D’Aprilia har fået GYM som udstyr i sin X-Trail, og har ifølge eget udsagn tabt hele 22 kilo på 9 måneder. – ”Jeg gjorde intet andet end at køre til Barcelona hver dag”, udtalte Juan i forbindelse med evalueringen af systemet.
Forsøgene har haft så stor succesrate, at Nissan allerede fra i dag vil introducere GYM i sine topmodeller. Go’ træning der ude.

Hvis du ikke har gættet det… Aprilsnar 😉

tags: