1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spionbilleder af Honda Civic Type R
0

Spionbilleder af Honda Civic Type R

Spionbilleder af Honda Civic Type R
0
0

Dette er de senest spionbilleder af, hvordan vi kan forvente den fremtidige Honda Civic Type R vil se ud.

Den normale Honda Civic har allerede indtaget det danske marked, men den hurtigere og endnu mere sporty Type R er stadig under udvikling og test.

Det første som springer i øjnene på billederne er den store spoiler… Vi forventer IKKE den vil blive en del af den kommende Civic Type R, men den er muligvis kun sat på testmodellen for at et mere aerodynamisk design.

Motoren ved vi endnu ikke noget om, men det vil med stor sandsynlighed være en ny, da Honda har haft travlt med at offentliggøre mange andre nye mere nøjsomme motorer.
Honda vil nemlig have reduceret deres CO2-udledning med 30 % i 2020, hvilket skal opnås med downsizing, hybrid- og elbiler.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Vi forventer dog den nye Type R vil være udstyret med en traditionel VTEC motor, i stedet for eksempelvis en hybridsammensætning, som man finder i NSX-konceptet.
Ydelsen forventes at blive mellem 220-230 hestekræfter.

Hvad kan vi ellers fortælle? Den forventes at blive en femdørs frem for en tredørs som de tidligere modeller. Sidst men ikke mindst fortæller rygterne den nye Civic Type R vil være klar i 2013.

Vi følger selvfølgelig udviklingen og du kan i mellemtiden læse vores kviktest af den nye Civic 1.8 Sport her.