1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spionbilleder af Skoda Octavia vRS
0

Spionbilleder af Skoda Octavia vRS

Spionbilleder af Skoda Octavia vRS
0
0

Friske spionfotos af den nye Skoda Octavia vRS, under test i Skandinavien.

Den helt nye, 220 hk stærke Skoda Octavia vRS er blevet spottet under test i Skandinavian. vRS udgaven der ses her er i Combi-udgaven og giver et fint billede af den kommende stationcar udgave af den nyligt debuterede Skoda Octavia.

I stil med tidligere modeller vil både hatchback og Combi udgaverne af vRS have mere aggressiv styling med større kofangere, spoilere bagtil, større fælge og trekantede afgangsrør.

Præstationerne kommer fra en 225 hk stærk 2.0-liters turboladet firecylindret benzinmotor, med enten en sekstrins manuel eller DSG gearkasse.
En 2.0-liters turbodiesel med 170 hk vil gøre benzinudgaven af vRS selskab, når modellen får premiere til juni i år.

Rummeligere Combi

Den nye Octavia hatchback er større end forgængeren, hvilket tegner godt for Combi-udgaven, der bør tilbyde et større bagagerum end den nuværende bils ganske rummelige 605 liter. Stationcarudgavens bagagerumsåbning vil have en særdeles lav læssekant, for at gøre lastning nemmere og tagbøjler vil være standard i alle modeller.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Octavia Combi vil blive tilbudt med de samme fire motorer som i hatchbackudgaven, hvilket vil sige en 1.2 og 1.4-liters turboladet benzinmotor samt 1.6-liters og 2.0-liters dieselmotorer.

Det forventes at Octavia Combi vil koste ca. 35.000 kr. mere end hatchbackudgaven.