1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sportslig Subaru Levorg
6

Sportslig Subaru Levorg

Sportslig Subaru Levorg
0
6

Subarus nye Levorg er en sportskombi der både byder på god plads, masser af køreglæde og et sportsligt design. Teknikken lyder dog også spændende, for hvem vil ikke prøve den nye turbo-boxermotor med direkte indsprøjtning samt nyde den sportslige undervogn fra WRX STI?

Levorg er lidt større end den tredje generation af Legacy, og det betyder der bl.a. er 522 liters bagagerumsplads. Indvendig får man en oplevelse af to verdner, da den er praktisk, men indvendig udstråler den også sportsvogn, og sportsvogne er typisk ikke specielt praktiske.
Man finder bl.a. skålformede sæder og et D-formet rat fra WRX STI. Styringen fortæller Subaru også er både præcis og neutral, og vha. Active Torque Vectoring.

Som den første Subaru har Levorg 1.6 GT S det radarbaserede system, SRVD(Subaru Rear Vehicle Detection), der holder øje med farer i blinde vinkler. Herudover har Levorg også rear cross traffic alert, der scanner for farer bag bilen, når den er i bakgear. Adaptivt fjernlys, automatisk nedblændeligt bakspejl samt aktivering af havariblink ved kraftig nedbremsning er andre smarte sikkerhedsfeatures.

Under hjelmen er den nye 1.6 liters turboboxer med direkte indsprøjtning og 170 hk samt 250 Nm. Motoren er i familie med den 2-liters fra Forester XT, der må siges at være en yderst potent sag. Gearkassen er en sekstrins Lineartronic automatgear, hvor man selvfølgelig også kan skifte gear vha. paddles ved rattet.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

0-100 km/t tager 8,9 sekunder og topfarten er 210 km/t.

Subaru Levorg bliver lanceret i Danmark primo oktober. Priserne starter ved 454.900 kr. og ender 519.900 kr. for topmodellen.