1. Home
  2. Baggrund
  3. Test dine køreegenskaber i en Ferrari, Lamborghini eller Lotus
0

Test dine køreegenskaber i en Ferrari, Lamborghini eller Lotus

Test dine køreegenskaber i en Ferrari, Lamborghini eller Lotus
0
0

Vi elsker biler her på Bilsektionen.dk – og det samme gør I kære læsere. Det hersker der formodentlig ingen tvivl om. Og selvom vi skriver og læser om lækre sportsvogne, så er det desværre de færreste af os økonomisk forundt selv at køre rundt i én.

Men faktisk findes der en mulighed for selv at komme bag rattet af en super-sportsvogn – om ikke andet, så i nogle få timer. Det er en oplevelse, man sent glemmer og der er ingen der forhindrer én i at drømme og forestille sig, at det er ens egen bil, man sidder i.

Firmaet GoDream tilbyder således en stor mængde af oplevelser, hvor af ikke så få af dem handler om lækre biler. Vi kigger her på nogle stykker af de mest spændende.

Læs også:  Lamborghini Revuelto: Når Innovation møder tradition

Kør en Lamborghini Gallardo på rigtig landevej

Indrømmet en Gallardo er ikke den vildeste Lamborghini der findes. Den har år på bagen og er i dag afløst af serien Huracan. Men det er stadig en Lamborghini og hvor tit får man lov til at køre sådan en?

Modellen GoDream tilbyder en en Gallardo LP 520-4 e-gear der har hele 560 hestekræfter og en topfart på 325 km/t. Da kørslen foregår på rigtig landevej omkring København eller Aarhus skal du dog ikke forvente at kunne få lov til at komme derop i fart. Køreturen sker i samarbejde med en professionel instruktør og koster 849 kr. for 10 km. kørsel. Flere km. kan tilkøbes.

Kør en Ferrari 360 Spider

Er du mere til Ferrari, så kan du også komme bag rattet på en 360 Spider. Igen en lidt ældre model Ferrari, men ikke desto mindre en fantastisk oplevelse at køre sådan en maskine på dansk landevej. Denne model har 400 hestekræfter og kan virkelig sparke dig bagi. Du har også her en instruktør med og prisen er den samme som ved lamborghinien: 849 kr. for 10 km. med mulighed for tilkøb af flere kilometer.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Kør en Lotus Elise på bane

Vil du væk fra landevejen og de begrænsninger denne giver, så vælg i stedet en tur i en Lotus Elise på racerbanen Padborg Park.

Lotus er sjælden i Danmark og det gør det endnu mere spændende at prøve den. Elise har en topfart på 212 km/t. I dette tilbud kører du selv tre omgange på racerbanen, hvorefter du bytter sæde med instruktøren, der giver dig endnu tre omgange med fuld gas. Prisen er 1.200 kr.