1. Home
  2. Baggrund
  3. Top Gear hyrer ny vært
76

Top Gear hyrer ny vært

Top Gear hyrer ny vært
0
76

Spekulationerne har været mange om navnet på den nye Top Gear-vært, efter BBC fyrede kontroversielle Jeremy Clarkson. Nu afslører TV-giganten, hvem det bliver.

I kølvandet på fyringen af Jeremy Clarkson har mange medier spekuleret i, hvem der bliver den nye del af værtstrioen på Top Gear. I dag har BBC valgt at lukke ned for rygtebørsen ved at afsløre navnet på den nye vært, samtidig med at de oplyser, at James May og Richard Hammond begge fortsætter hos Top Gear.

Navne som Chris Evans, Sabine Schmidt, Piers Morgan og Chris Harris har været oppe at vende som favoritterne til at tage over, men det bliver ikke én af dem, fortæller BBC. I stedet har de kastet deres kærlighed over britiske Rowan Atkinson, der er bedst kendt for sin rolle som Mr. Bean.

“Vi har haft en del navne i tankerne, men i sidste ende var vi alle enige om at vælge Rowan. Han er et folkekært navn, han er humoristisk og han passer godt ind i vores set-up. Det tror vi, at briterne og resten af verden vil sætte pris på,” fortæller Andy Wilman, chefproducer for TopGear.

Mr. Bean er bilnørd

Når filmholdet senere på året kaster sig over at filme endnu en omgang af det populære TV-show bliver det altså med Rowan Atkinson på holdet. Han er dog ikke ligefrem på udebane, når omdrejningspunktet er biler. Han har blandt andet tidligere ejet en McLaren F1.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Faktisk har Rowan Atkinson med førnævnte McLaren F1 rekorden for den dyreste reparationsregning i England nogensinde. Han crashede hyperbilen med de 12 cylindre, og det kostede komikeren ikke mindre end 9 millioner kroner at reparere raceren. Av for den.

Han kan dog se frem til en klækkelig hyre som vært på Top Gear, og BBC har i samme ombæring løftet sløret for, at både James May og Richard Hammond fortsætter som værter på programmet. Der har ellers tidligere været spekuleret i, om de ville stoppe som følge af Clarksons fyring.

Læs også:

Vejafgift ad bagdøren – FDM raser

Fartlotto