1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota Auris Hybrid bliver mere miljørigtig
0

Toyota Auris Hybrid bliver mere miljørigtig

Toyota Auris Hybrid bliver mere miljørigtig
0
0

Den nye Toyota Auris Hybrid blev for fire måneder siden introduceret i Danmark, men allerede nu er den succesfulde japanske bilproducent klar med en række finjusteringer.

Auris Hybrid rangerer i den kompakte mellemklasse som den absolut mest miljørigtige bil med brændstofmotor, men hvorfor ikke holde igen, hvis man har nogle skarpe forbedringer? Faktisk er et bare en særlig finne, som forbedrer aerodynamikken, samt diverse andre finjusteringer af teknikken, men det gør Auris Hybrid nu kører op til 1,5 km/l længere!

Dermed er den angivne brændstoføkonomi 27,8 km/l, mens CO2-tallene også er reduceret fra 87 til beskedne 84 gram pr. km.

Siden lanceringen af Auris i januar har danskeren købt omkring 800 eksemplarer, hvilket er langt over en fordobling sammenlignet med samme periode i fjor.
Forventningerne til salgstallene bliver ikke mindre af, at der bliver introduceret en stationcar-udgave til sommer – Auris Touring Sports. Her vil man kunne kombinere 530 liters bagagerumsplads med en gennemsnitlige CO2-udledning på kun 85 g/km!

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Prisen for Toyota Auris starter ved 194.990 kroner.