1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Vent… den nye Alfa Romeo Giulia lanceres først om lang, lang tid
0

Vent… den nye Alfa Romeo Giulia lanceres først om lang, lang tid

Vent… den nye Alfa Romeo Giulia lanceres først om lang, lang tid
0
0

Den nye Alfa Romeo Giulia. Vi havde ventet på lanceringen af den længe og blev imponeret, da den blev offentliggjort i juni. Det er efterfølgeren til den populære Alfa Romeo 159, og vi blev mødt af et syn, der virkelig sparkede benene væk under os. For nu, efter mange års venten, var italienerne klar til at udfordre nogle af de store tyskere: herunder BMW M4 og Mercedes-AMG C63 S, og selvfølgelig også deres mere “normale” og knapt så kraftfulde varianter.

Til præsentationen i sommers fik man at vide, at den nye Giulia Quadrifoglio (topmodellen af Giulia), bliver sat til salg som den første model i hele Giulia-familien, og at det skulle ske i slutningen af 2015. En række kilder, som er inde i varmen hos italienerne, har dog netop udtalt til Automotive News Europe, at lanceringen hertil udskydes.

Med hvor meget, tænker du så… og svaret er ifølge magasinet lige godt et halvt års tid.

Og hvorfor? Ifølge kilderne udskydes lanceringen på grund af en række optimeringer, man i sidste øjeblik lige skal have klaret. Det inkluderer blandt andet “safety and ride characteristics”, som kilderne har fortalt, dvs. noget med sikkerheden i den nye italiener. Forvent derfor ikke at få fingrene i den nye Giulia før engang i starten af 2017, såfremt den bestilles i midten af år 2016. Sikkerhed frem for alt.

Igen må vi huske at forklare, at det altså blot er et rygte. Alfa Romeo selv har endnu ikke udtalt sig i sagen. Vi glæder os dog til at se den nye Giulia på de danske veje, og det er både i den kraftfulde 500-hestes variant “Quadrifoglio” og de mere gadevenlige varianter. Her snakker vi om en variant med den nye 2.0-liters benzinmotor og 2.2-liters dieselmotor, der forventes at konkurrere mod BMW’s 3-Serie og Mercedes’ C-Klasse.