1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Verdens hurtigste GT-R – Video
0

Verdens hurtigste GT-R – Video

Verdens hurtigste GT-R – Video
0
0

Den hurtigste Nissan R35 GT-R kommer hverken fra en højteknologisk tuner i Japan, eller en californisk custom butik, men en lille landsby ved navn Shropshire i midten af England.

Her stammer ’Hulk’, som Severn Valley Motorsport har døbt den, fra. Og sidste weekend klarede den 350 km/t ned af en landingsbane i landet, med en Racelogic Vbox og onboardvideo som bevis. Dette gør bilen til den hurtigste GT-R i verden, målt på topfart.

Hvilket naturligvis er imponerende i sig selv, men tager man det med i betragtningen at a) det var bilens første test og b) banen var spejlglat, er det en seriøs rekord.

I forsøget på dette, er ’Hulk’ blevet modificeret over det sidste år, således at bilen nu yder over 1.250hk. Men bilen er dog stadig lovlig og kører på gadedæk.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Det gængse gummi og det våde vejr, havde muligvis noget at gøre med, at hjulene spandt hele vejen op til fjerde gear under testen. På trods af dette, klarede bilen en 180-210 km/t tid på 1,47 sekunder, hvilket er mere en halvt sekund hurtigere end tiden sat af en Bugatti Veyron Super Sport.

Folkene bag, fra Severn Valley Motorsport fortæller nu, at de vil give bilen endnu et forsøg i tørvejr.

tags: