1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Verdenspremiere til Renault Kadjar
0

Verdenspremiere til Renault Kadjar

Verdenspremiere til Renault Kadjar
0
0

Renault har flere spændende nyheder med til Geneve Motor Show. Den nye bil Kadjar, ny motor, længere rækkevidde til Zoe og Clio RS Trophy.

Kadjar bygger på Nissan Qashqai platformen, og Kadjar er Renaults første crossover i C-segmentet. I alt deler Kadjar 60 % af sine komponenter med Nissan Qashqai. Renault gør dog meget ud af at fastslå, at bilerne(Qashqai og Kadjar) intet har tilfælles, når det gælder design og interiør.

Målene er 4,45 meter i længden, 1,84 meter i bredden og 1,69 meter i højden. Frihøjden er 190mm.

Motorudvalget kommer til at bestå af tre motorer, hvoraf to er diesel og den sidste benzin. Dieselmotorerne yder enten 110 eller 130 hk, hvor den førstnævnte kører 26 km/l. Den 130 hestes variant fås også med firehjulstræk. Benzinmotoren er en 130 hestes 1.2 liters benzin turbomotor. De forhjulstrukne udgaver har extended grip funktionen, som også er at finde i Renault Scenic X Mod.

Praktisk set byder Kadjar på et 472 liters bagagerum. Kabinen har også en syv tommer skærm, og det er muligt at få den med Renaults 2. Generation af R Link – det som også er at finde i den nye Espace.

Produktionen kommer til at finde sted i Wuha, Kina. Fabrikkens produktionskapacitet er på 150.000 biler om året.

Renaults nye smarte SUV vil komme til Danmark lige efter sommerferien ,og priserne er endnu ukendte.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer