1. Home
  2. Bilmærker
  3. BMW
  4. VIDEO: Kvinde bag rattet i BMW M3 gør kæresten køresyg
3

VIDEO: Kvinde bag rattet i BMW M3 gør kæresten køresyg

VIDEO: Kvinde bag rattet i BMW M3 gør kæresten køresyg
0
3

Du læste overskriften og tænkte, at det ikke kan lade sig gøre. Det kan det, og fortæl du bare kæresten om det.

Det kan i hvert fald lade sig gøre, hvis man kigger nøje efter i videoen herunder. Her ses en BMW E92 M3 køre relativt langsomt rundt i et særdeles populært sving på Nurburgring Nordschleife, hvad angår uheld, og man kan da også godt sige, at der sker et uheld eller to her. BMW’en holder ind i siden, og ud af passagersiden render en mand. På godt dansk ville man nok sige, at ja, han “knækker” sig over autoværnet.

Svinget er kendt for at være velbesøgt i form af publikum med masser af kameraer, og der bues da også, at passageren ikke kan holde det inde, men så ændrer det sig. Af førersiden stiger pludselig en kvinde i højhælede sko og lårkort nederdel ud, og det kan publikum lide. Specielt det faktum at hun netop har givet den så meget gas rundt på den 21 kilometer lange Nordschleife, således passageren ikke længere kunne holde til det. Og her kommer den sjove detalje ved det hele:

BMW’en er ganske korrekt hurtig og gør brug af en 4.0-liters V8’er med omkring 420 hestekræfter, men bilen er folieret med logoer for udlejningsfirmaet nær ringen, “Big Garage”. Her opstår problematikken så: er det et PR-stunt eller ej? Man kan sige, at bilen holder et super godt sted, i og med det er i et sving med enormt mange tilskuere, og man lægger som tilskuer altid mærke til sådan noget – specielt når det er en kvinde bag rattet.

Vi lader det stå hen i det uvisse, men har ikke selv noget imod at få en tur i en BMW M3.

https://www.youtube.com/watch?v=KWFmx-meR10