1. Home
  2. Bilmærker
  3. Mazda
  4. Video: Mazda CX-3 – usædvanlig veludstyret crossover

Video: Mazda CX-3 – usædvanlig veludstyret crossover

0
0

Dette er en advertorial

CX-3 er Mazdas bud på en bil i den hastigt voksende klasse for kompakte Crossovers, hvor bilerne er meget forskellige, og hvor Mazda har valgt at satse på sportslig design, kraftige motorer og et højt udstyrsniveau – ikke mindst på sikkerhedssiden. Dertil kommer den smittende køreglæde, der kendetegner enhver Mazda.

Alle motorer drager nytte af SKYACTIV teknologien, og man kan vælge enten to benzinmotorer i form af en 1.5 liters eller 2.0 liters benzinmotor, mens der også er en 1.5 ltiers diesel. Ydelsen spænder fra 105 og 150 hk, og man kan også vælge imellem automatgear og firehjulstræk. Firehjulstræk leveres dog kun til den 150 hestes udgave.

Derudover er der tre udstyrsniveauer kaldet Core, Vision og Optimum. Priserne går fra 209.995 kr. til 349.998 kr. for modellen med Optimum udstyr, 105 hk dieselmotor, automatgear og firehjulstræk.

Læs også:  Mazda ruller et kompakt sportsvognskoncept ud i Tokyo

Standardudstyrsniveauet er ganske passende udstyret, men vælger man Vision, så får man alt, hvad der behøves. Optimum er decideret luksuriøst udstyret ift. både pris og segment. Bl.a. finder man adaptiv fartpilot, Full LED-forlygter, fjernlyskontrol, 18” alufælge, BOSE anlæg, head-up display, bakkamera, nøglefri betjening og meget andet. Navigation er ekstraudstyr og koster 7.995 kr.

tags: