1. Home
  2. Bilmærker
  3. Renault
  4. Video: Renault Mégane kører på kærlighed

Video: Renault Mégane kører på kærlighed

Video: Renault Mégane kører på kærlighed
0
0

Dette er en advertorial

Renault har i forbindelse med lanceringen af den nye Mégane offentliggjort en sjov video, hvor de lægger fokus på, at hvert femte danske parforhold går i stykker pga. dårlig kommunikation.

Derfor har de lavet et eksperiment, hvor deres Mégane kun kører sød snak. Renault kalder det selv for et kærlighedsbarometer, og konceptet hedder ”Running On Love”. Det hele foregår selvfølgelig på en lukket bane, så det var under sikre omstændinger, hvis et af de mange par i videoen skulle komme op at skændes.

Du kan se videoen ved at klikke play forneden:

Lidt om den nye Renault Mégane

Foruden den almindelige udgave af Mégane har Renault også allerede introduceret den mere praktiske stationcarudgave.

Renault har igennem tiden solgt mere end 6,5 millioner eksemplarer af Mégane, og det er således en vigtig bil for det franske bilmærke.

Den nye model er blevet lavere, en smule bredere og har fået mere plads i kabinen. Desuden er den blevet markant mere sportslig at kigge på, og kabinen drager nytte af flere innovative features, som vi glæder os til at teste.

2018 Renault Megane RS

I øjeblikket er den største model i GT-model med 205 hk, mens der i den anden ende af skalaen også tilbydes en 90 hestes diesel – mindste benziner er en 100 hestes. Senere vil Renault også fremvise en performance-RS-model. Vi glæder os!