1. Home
  2. Bilmærker
  3. Koenigsegg
  4. Video: Her smadrer han speciel Koenigsegg Agera R
0

Video: Her smadrer han speciel Koenigsegg Agera R

Video: Her smadrer han speciel Koenigsegg Agera R
0
0

Ejede du en Koenigsegg Agera R, så er der næppe nogen tvivl om, at du vil behandle den med omhu. Det er dog ikke helt tilfældet med denne Agera R, som er blevet fanget på video i Kina, hvor chaufføren kører galt med høj fart.

Som du kan se på billedserien her, så er det ikke kun forkofangeren den ekstreme superbil mangler. Det ligner også et hjul bl.a. har revet sig løs, så det bliver bestemt ikke nogen billig reparation.

Læs resten af artiklen under billedserien

I Kina koster Koenigsegg Agera R $4,18 millioner, da de ekstreme superbiler også er afgiftsbelagt. I England koster selvsamme bil nemlig rundt regnet $1,65 millioner.
Agera R byder på en 5-liters V8 motor med 1.140 hk og 1.200 Nm, hvilket får den forbi 100 km/t på 2,8 sekunder med en topfart på 440 km/t…

Chaufføren er ikke blot en meget rig kineser med en Koenigsegg. Nej, han er en meget, meget, meget rig kineser, som bl.a. også både har en Porsche 918 Spyder, McLaren P1 og Ferrari LaFerrari, så i sidste ende er det nok blot småpenge for ham.

Farcen udspiller sig i den kinesiske by Chongqing, og vi kan oplyse, at der iflg. vores oplysninger ikke skete nogen personskader ved ulykken – bortset fra chaufførens ego.