1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Vild Maserati: Tyskere tuner ny Quattroporte
0

Vild Maserati: Tyskere tuner ny Quattroporte

Vild Maserati: Tyskere tuner ny Quattroporte
0
0

Det var selvfølgelig kun et spørgsmål om tid, før tuning-firmaet Novitec kastede sig over den nye Maserati Quattroporte. Masser af hestekræfter og voldsomt moment er resultatet.

Det tyske tuning-selskab har i mere end 25 år givet italienske superbiler en ordentlig overhaling. En lang række modeller fra Ferrari, Lamborghini og Maserati har gennem årene fået tilføjet tusindvis af hestekræfter til de i forvejen veludstyrede superbiler.

Seneste skud på stammen er den nye Maserati Quattroporte. Novitec har nemlig allerede forberedt lidt interessant udstyr til alle tre motorvarianter startende med den europæiske 3-liters V6-dieselmotor. De små fiflerier får motorens effekt til at stige fra 271 hk og 600 Nm til 318 hk og 680 Nm. Det sikrer Maseratien en 0-100-tid på 5,7 sekunder.

På toppen af stigen finder vi Quattroporte GTS med sin 3,8-liters V8-turbobenziner, som har fået yderligere 74 hk og 110 Nm, så den samlede effekt ligger på vanvittige 597 hk og 820 Nm. Det får den vilde sportssedan til at skyde fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder. Og topfarten ligger bestemt også i den høje ende med hele 318 km/t.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Når man færdig med at få ordnet motoren i sin nye Qattroporte, så kan man lige bruge yderligere 35.000,- på et bodykit med todelt frontspoiler, skørter og hækspoiler. Alt naturligvis i carbon! Og sidst men ikke mindst kan du bruge yderligere 40.000,- på Novitecs 22″ alufælge i diverse farver.