1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Vind Michelin Primacy 3 sommerdæk!
0

Vind Michelin Primacy 3 sommerdæk!

Vind Michelin Primacy 3 sommerdæk!
0
0

Nu har du muligheden for at vinde et sæt spritnye Michelin Primacy 3 sommerdæk, hvis du deltager i den nye konkurrence vi afholder.

Det er snart tid til at skifte til sommerdæk, og derfor udlodder vi nu ét sæt af højeste kvalitet, Michelin Primacy 3. Hvis du ikke vinder førstepræmien, så har vi også 10 trøstepræmier klar i form af en dæktryksmåler og Michelin-kasket!

Sådan deltager du:

For at deltage og forhåbentlig vinde skal du være fan af bilsektionen.dk på Facebook, hvilket du kan blive ved at trykke “Synes Godt Om” ude til højre. – Du kan også klikke her og Synes Godt Om der.

Når det er gjort skal du Gå ind på konkurrencesiden HER(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET), hvor du skal udfylde fornavn, efternavn samt e-mail. Vi bruger KUN disse informationer til at kontakte vinderne, men du kan også afkrydse en boks og fremover modtage vores nyhedsbrev. – Konkurrencen slutter d.15/5-2012 og vinderne vil blive kontaktet via mail.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

De nye Michelin Primacy 3 sommerdæk er netop først blevet lanceret i Danmark, og du kan se dimmensionerne på dækket forneden.

Disponible dimmensioner:

  • Bredde: 215 – 225
  • Højde: 45 – 55
  • Diameter: 16 – 17
  • Belastningsindeks: 93 – 99
  • Hastighedsindeks: H, V, W

Se flere informationer om Michelin Primacy 3 her.