1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen viser platformen for den nye Golf VII
0

Volkswagen viser platformen for den nye Golf VII

Volkswagen viser platformen for den nye Golf VII
0
0

Dette er det første glimt af den nye Golf VII, som Volkswagen i morges viste frem, med sin nøgne platform og drivlinje, ved hovedkvarteret I Wolfsburg.Golf VII vil blive den første af op til 60 forskellige modeller, der vil blive baseret på Volkswagens radikale nye MQB-polatform, der skal danne basis for alt fra en Polo til en Passat – hvilket er et enkeltstående tilfælde inden for industrien.

Ifølge kilder skulle den nye Golf VII være væsentligt lettere end dens forgænger, og vejer nu omkring det samme som Golf IV, på trods af den væsentligt forbedrede sikkerhed.

Letter produktionen

MQB-platformen er ikke kun en ekstremt fleksibel platform, men også en integreret del af et nyt produktionssystem, der vil blive anvendt af Volkswagens fabrikker kloden rundt. Systemet muliggør konstruktionen af forskellige modeller, på samme produktionslinje, med udstyr der kan tilpasse sig en individuel models længde, bredde og sporvidde.

Læs også:  ID.7 Brager frem og sikrer titlen som årets firmabil 2024

Kilder i Volkswagen afslører, at fabrikkerne fremover vil fungerer for alle koncernens mærker, herunder SEAT, Skoda og selv Audi. Dette gør det muligt for Volkswagen at producere biler i et langt højere tempo end tidligere.

Et andet nøgleaspekt for MQB-platformen er fælles motorophæng, der gør det muligt at montere benzin- såvel som dieselmotorer med den samme indgangsvinkel, hvilket er endnu i stort fremskridt i produktions og samlingssammenhænge.