1. Home
  2. Bilnyheder
  3. VW Passat bliver terrænduelig
0

VW Passat bliver terrænduelig

VW Passat bliver terrænduelig
0
0

Markedet for crossover er efterhånden ganske uoverskueligt. Det er som om, at der skal være en crossover af alle modeller.

Nu kommer Volkswagen med en ny Passat Alltrack, der altså også overtager pladsen for den gamle Passat Alltrack. Passat Alltrack diskede op med crossover-design, øget frihøjde og firehjulstræk, men var for de fleste nok blot en livsstilsbil, og til en net sum penge. Der er ikke priser på den ny endnu, og disse billeder lækket, hvorfor opløsningen er meget ringe.

Den nye Alltrack er 27,5mm højere og har en modificeret affjedring. Desuden er undervognen beskyttet mod slag, hvis man skulle begive sig ud i lidt terræn.

Passat Alltrack er som sagt også en livsstilsbil, hvorfor den kommer med redesignede kofangere, sider, tagrællinger og enten 17, 18 eller 19” fælge.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Volkswagens 4Motion Haldex firehjulstræk er standard i Europa. Motorudvalget består af to benzinmotorer og tre dieselmotorer. Den mindste benziner er en 150 hestes 1.4’er, mens topbenzineren er en 220 hestes 2.0 TSI. På dieselsiden er volumen på 2.0 liter ens, men motorerne har forskellig ydelse: 150, 190 og 240 hestekræfter. Afhængig af model vil man møde en sekstrins manuel, en sekstrins DSG eller syvtrins DSG.

Den mest potente diesel og benzinmotor kommer med Volkswagens XDS+ system, der hjælper på de dynamiske køreegenskaber – kort sagt kan man skære hjørnerne hurtigere. Alle modeller har dog den om end noget vigtigere ”Off road” funktion, der gør den mere terrænduelig. Desværre har vi ikke nærmere information omkring, hvad der helt præcist sker, når der trykkes på knappen.

Ligesom så mange andre modeller har Volkswagen Passat Alltrack debut ved dette års Geneve Motor Show. Salget begynder allerede i nogle europæiske lande fra slutningen af september.

Vi kender endnu ikke til danske priser eller lancering.