1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fiat vil være familiernes bil igen
0

Fiat vil være familiernes bil igen

Fiat vil være familiernes bil igen
0
0

Engang var biler fra Fiat billige små biler for familier. Noget gik galt og i mange år har Fiat reelt kun haft Fiat 500 at gøre godt med.
Men nu skal det være slut. Fiat har lanceret Tipo og nu kommer Tipo i Station Wagon, der skal bringe det italienske mærke tilbage på sporet.

160908_fiat_tipo_02

Den nye Tipo Station Wagon er  4.57 meter lang og lofthøjden giver plads til passagerer på 187 cm foran og 180 cm på bagsædet.  Bagagerummet er på 550 liter, hvilket er ganske pænt i klassen ofg sæderne kan lægges ned, asymetrisk, så de krav moderne familier har til fleksibilitet bliver imødekommet, så der er plads til cykler, barnevogn, ski eller noget helt fjerde.

I kabinen har Fiat sørget for at følge med strømmen og her er installeret 7” skærm med håndfri Bluetooth, stemmegenkendelse mulighed for integration med Iphone, multifunktionsrat, parkeringskamera og navigation.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Fire motorer –to af hver

Tipo-kunderne får mulighed for at vælge mellem fire motorer – to diesel på hhv. 1.6 liters diesel med 120 hk og 1,3 med 95 hk og en benzinmotorer på 1.4 liter og 95 hk og så en 120 hk., der kombinerer benzinen med gas.

Præcis hvornår Tipo Station Wagon indtager de danske veje vides endnu ikke.
160502_fiat_tipo_02

tags: