1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. 735 hestes Audi RS6 laves i 12 eksemplarer
0

735 hestes Audi RS6 laves i 12 eksemplarer

735 hestes Audi RS6 laves i 12 eksemplarer
0
0

En Audi A6 vil for mange familier være en af de ultimative familiebiler, og blandt man RS ind foran, så det bliver en RS6, så bliver det næsten ikke meget bedre.

Specifikationerne er i hvert fald ret ekstreme, men for tuningsvirksomheden ABT Sportsline kan Audier altid optimeres. Navnet på den tunede model, som kun bliver produceret i 12 eksemplarer er ABT RS6, og ydelsen er hævet til fuldkommen ekstreme 735 hk og 920 newtonmeter! Det er en effektforøgelse på 175 hestekræfter ift. standardmodellen, der ikke ligefrem i forvejen er decideret sløv. Topfarten er desuden hævet til 320 km/t. Kom bare an superbiler.

Udvendigt er det ikke svært at kende den voldsomt tunede Audi RS6, da den har fået et helt andet aerodynamisk kit med diverse carbon fiber detaljer, luftindtag og mange andre ting. Alt sammen er selvfølgelig udført i letvægtsmaterialer.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Mon ikke også man kan genkende de 22” ABT Fr fælge i 295/25 Dunlop performancedæk.

De 12 modeller som bliver produceret får et logo, hvor man kan se, hvilket eksemplar i rækken man ejer (etc. 7/12).

Sportssæderne inde i kabinen er også udført i lækkert læder, mens konsollen delvist er pakket ind i læder og alcantara. Både dørpaneler og rat har også fået en omgang alcantara. Noget vi bestemt ikke synes lyder dårligt.

ABT Sportsline præsenterer den unikke og potente Audi RS6 ved Geneve Motor Show i næste uge.