1. Home
  2. Bilnyheder
  3. 9.500 kr. rabat på eksklusiv SEAT Mii
1

9.500 kr. rabat på eksklusiv SEAT Mii

9.500 kr. rabat på eksklusiv SEAT Mii
0
1

SEAT Mii Blanco er navnet på en specialudgave af SEATs lille bybil. Den sendes på gaden med et prisafslag som er til at mærke – nemlig 9.500 kr. Dermed kan den erhverves fra 99.900 kr.

Den eksklusive udgave af Mii er sendt på gaden, da SEAT har bemærket, at danskerne i stigende grad orientere sig mod de mere luksuriøse minibiler. Standardudstyret inkluderer aircondition, læderbeklædt rat, navigationsforberedelse, 60 hestes motor samt fire års garanti op til 80.000 km. Udvendigt kan Mii Blanco genkendes på de 14” letmetalfælge, sortlakerede sidespejle, hvid soft farve og sorte sidestreamers.

“Engang rimede komfort og luksus ikke på minibiler. Det gør det nu. Vi oplever hver dag kunder, som bliver forbavset over, hvor meget plads og køreglæde en Mii egentlig kan tilbyde. Nu skubber vi så yderligere til kundernes forestiller om, hvad en minibil kan præstere med 5-dørs specialmodellen Mii Blanco”, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

SEAT Mii blev sammen med dens søskende VW up! og Skoda Citigo kåret som Årets Bil i Danmark sidste år, og er den mest driftsøkonomiske af de tre.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Forventningerne er dog også høje til specialudgaven af Mii, da SEAT tidligere har sendt lignende modeller og tilbud på gaden med prisbesparelser, og her har interessen været stor fortæller Jesper Stoltenberg-Mathiesen, som er direktør hos SEAT i Danmark.

tags: