1. Home
  2. Bilnyheder
  3. ABT Sportsline pumper VW Touareg
0

ABT Sportsline pumper VW Touareg

ABT Sportsline pumper VW Touareg
0
0

Hvis du er den heldige ejer af en Volkswagen Touareg, men savner den en smule power, så er der nu håb. Tyske ABT Sportsline har nemlig en løsning, der giver dig betydeligt mere moment og lidt flere hestekræfter.

abt-tunes-vw-touareg-v8-to-385-hp-and-880-nm_5

Optimeringen er fokuseret på den nyeste V8’er, der hæver ydelsen fra den 4.2 liters turbodiesel fra cirka 335 hk til omtrent 380 hk. Drejningsmomentet bliver ligeledes hævet til ekstreme 880 Nm, hvilket skulle sikre masser af trækkraft, og mon ikke også det kan mærkes, når man træder på speederen?

abt-tunes-vw-touareg-v8-to-385-hp-and-880-nm_4

Foruden ændringen af motorydelsen tilbyder ABT Sportsline også diverse eksteriørforandringer. Dette inkluderer undervognen kan sænkes med 30mm bagtil og 40mm foran. I kombination med de ekstreme 22” alufælge, så skal der nok være noget at snakke om.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Hvis du besøger hjemmesiden www.Volkswagen.dk, så kan du dog ikke finde Touareg længere på prislisten, så det er umiddelbart primært en opgradering til de eksisterende ejere. Vi ville dog nok også vente på den næste Touareg, som vi ikke er i tvivl om bliver markant mere innovativ.

abt-tunes-vw-touareg-v8-to-385-hp-and-880-nm_3