1. Home
  2. Bilmærker
  3. MINI
  4. AC Schnitzer tuner Mini Cooper S og JCW
0

AC Schnitzer tuner Mini Cooper S og JCW

AC Schnitzer tuner Mini Cooper S og JCW
0
0

AC Schnitzer har haft fingrene i den nye Mini Cooper i dens mange forskellige varianter, og de bliver alle præsenteret på dette års Essen Motorshow i Tyskland.

Og det stiller høje krav til AC Schnitzer, der dog ikke plejer at skuffe. Motorshowet i Essen er nemlig det største, når det kommer til modificerede biler her i Europa. Med drengene fra tyske AC Schnitzer drages vi tættere mod Essen, og det er i form af deres bud på, hvordan en Mini Cooper egentlig skal se ud.

Men tyskerne har taget det stille og roligt i denne omgang, trods de er kendt for aldrig at tøve med at give den gas mht. ombygninger.

Modellerne har fået en ny frontsplitter, som du finder lige under den normale kofanger. Det giver den en smule mere stil på en fed måde, og samtidig bidrager det også til bilens aerodynamik. Dét og så den indfarvede bagkofanger er foruden de store 19”-alufælge, som er specialdesignet til modellen her, er faktisk de eneste visuelle ændringer, AC-gutterne har foretaget sig her.

Under hjelmen på Cooper S-varianten finder du normalt en 2.0-liters motor med 192 hestekræfter, og AC Schnitzer hæver ydelsen til 235 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm. Den mere kraftfulde John Cooper Works-variant opgraderes fra 230 til 261 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 390 Nm.

Hvordan? Simpelt nok. Forøgelserne er sket i form af et opgraderet udstødningssystem bla., som er ret race-agtig. Hvad der også er race-agtig, det er undervognen. Den er nemlig blevet sænket med 30mm i alle varianterne.

Nyd billederne og send gerne nogle hjem til os, hvis I ser den på motorshowet i Essen.