1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Allerede 20.000 har bestilt Opel Adam
0

Allerede 20.000 har bestilt Opel Adam

Allerede 20.000 har bestilt Opel Adam
0
0

Opels nye minibil hedder Adam, og der er store forventninger til den lille, som skal få Opel på rette kurs.

Opel Adam er endnu ikke blevet sat til salg på flere europæiske markeder, men antallet af bestillinger har rundet 20.000, hvilket tyder på en succes. Adam er først blevet lanceret i Tyskland, hvor de fleste af slutsedlerne er underskrevet, og modellen har siden januar været at finde hos de tyske Opel-forhandlere.

Lidt om Adam

Kort sagt er Adam en livsstilsbil, som gør sig unik med de 61.000 forskellige varianter af udvendigt design, mens man indvendigt kan vælge mellem 82.000 kombinationer. Dette inkluderer bl.a. glastag, stjernehimmel, skakternet loft, to farvet karosseri med tre forskellige tagfarver og fire hjulstørrelser fra 16” til 18” alu-fælge med individuelt farvede hjuleger.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

I Danmark vil standardudstyret inkludere en 7” farveskærm med mulighed for navigation, bluetooth, aircondition, 16” alu-fælge, el-ruder foran, radio med fem højtalere, fuldt justerbart læderrat, fartpilot og diverse andet. Herudover er der massere af udstyret af vælge imellem, hvor det nyeste på ekstraudstyrlisten er Park Assist, som klarer parallelparkeringer og parkering i båse for dig.

Opel Adam bliver introduceret i Danmark den 16-17 marts med priser fra 149.900 kr.. Herudover kan den privatleases fra 1.799 kr. om måneden i en periode på 40 måneder med 25.000 i førstegangsydelse. Du kan læse mere om priser samt udstyrsvarianter her.

tags: