1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Aston Martin genopliver ‘Vanquish’ navnet
0

Aston Martin genopliver ‘Vanquish’ navnet

Aston Martin genopliver ‘Vanquish’ navnet
0
0

Aston Martin vil genoplive Vanquish navnet, til deres nye V12 flagskib.

Selvom der endnu ikke er nogen officiel bekræftelse på navnet, er en bil med Vanquish emblem på bagsmækken, blevet spottet under Diamond Jubilee.

Den britiske fabrikant har været særdeles hemmelighedsfuld omkring den officielle identitet af deres afløser til DBS, med kodenavnet AM310.

Vi bragte nyheden om bilen sidste måned, men Vanquish navnet var allerede på det tidspunkt i kortene.

Blandt de navne, som Aston Martin droppede finder man DBS-R, Vignale og selv Bulldog, som sidst blev brugt på en konceptbil i 1980’erne.

Den nye bil skal ikke blot genskabe noget af muskelbil-magien fra originalen, som blev bygget mellem 2011 og 2007, men skal også fejre Aston Martins 100 års jubilæum, næste år.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Væsentligt mere kulfiber

Modellen skal fungere som flagskib, og vil teknologisk og designmæssigt være i front i Aston Martins modelprogram. Mange af detaljerne i bilen, vil senere være at finde i de mindre modeller.

Den umiddelbare største ændring over den nuværende DBS, er i materialevalget til konstruktionen af karrossen. Det forventes at den britiske sportsvognsfabrikant vil anvende væsentligt større mængder af kulfiber i deres produktionsbiler fremover.

En tendens, vi først så på One-77 hyperbilen, og elementer fra førnævnte bil går igen I den nye Vanquishs styling, især på siden og bagtil.
Aston Martins eksisterende V12 motor vil levere kræfterne I Vanquish, og ydelsen forventes at ligge omkring 550hk.