1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Aston Martin laver carbon-spækket Vanquish
0

Aston Martin laver carbon-spækket Vanquish

Aston Martin laver carbon-spækket Vanquish
0
0

Tidligere på året var det Aston Martin DB9, der fik en ordentlig omgang carbon-detaljer tilføjet i forbindelse med Geneve Motor Show. Nu er det blevet tid til at give Vanquish samme behandling frem mod showet i Paris.

Der er endnu ikke kommet nogen officielle detaljer ud om ændringerne på den kommende Vanquish Carbon Edition. Men Aston Martin har ladet en lille lækkerbisken af en teaser-video slippe ud til offentligheden, hvor både Vanquish coupé- og cabriolet-modellen har fået en gedigen overhaling med en utallige carbon-detaljer.

Carbon Edition-modellerne fås udelukkende i sort eller hvid lakering, og efter sigende skulle der ikke ske nogen ændringer under motorhjelmen, så Aston Martin Vanquish Carbon Edition forventes at have den samme 568-hestes V12-motor på 6.0 liter, som også ligger i standardmodellen.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Det betyder, at Carbon-modellen sandsynligvis runder de første 100 km/t på 3,6 sekunder og først stopper med at accelerere ved 323 km/t.

Bilen bliver først vist frem i begyndelsen af oktober, når Paris Motor Show løber af stablen, men du kan naturligvis se videoen fra Aston Martin her: