1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Aston Martin sælger ud
0

Aston Martin sælger ud

Aston Martin sælger ud
0
0

Italiensk investeringsfond køber 37.5 procent af Aston Martin for 1.4 milliarder kroner.

Det er ingen hemmelighed at Aston Martin har alvorligt brug for en kapitalindsprøjtning, og har I den forbindelse bejlet til investorer som det indiske selskab, Mahindra and Mahindra, der en overgang var favorit til andelen.

Men Aston Martin har I stedet solgt 37.5 procent af selskabet til den italienske investeringsfond, InvestIndustrial.
De 1.4 milliarder kroner vil bidrage til en 4 milliarders forretningsstrategi, der skal genskabe likviditeten hos den engelske fabrikant.
InvestIndustrial har tidligere ejet anparter i Ducati, før de solgte firmaet til Audi.

Stagneret modelprogram

InvestIndustrial gør nu den kuwaitiske investeringsfond, Investment Dar selskab som finansiel opbakning for Aston Martin.

David Richards sagde:

“With this partnership and the continued commitment of The Investment Dar, we look forward to working with our shareholders as we realise our vision and exciting future plans.”

InvestIndustrials seniorpartner, Andrea Bonomi sagde:

“We are looking … to achieve a similar transformation and rejuvenation that we achieved with Ducati by expanding the model range and strengthening the dealership network throughout the world.”

Aston Martin har kæmpet mod anklager om, at modelprogrammet er gået i stilstand, og forsvarede sig tidligere på året med at forklare, at deres Vertical Horizontal teknologi er mere end blot en platform, og på trods af det kunne synes sådan, er modelrækken udgjort af individuelle produkter.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Den nye Vanquish og den faceliftede DB9 ser identiske ud, men der er ægte udvikling under det kønne ydre, forklarer Aston Martin.