1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi bekræfter spekulationerne om ny Lamborghini SUV
0

Audi bekræfter spekulationerne om ny Lamborghini SUV

Audi bekræfter spekulationerne om ny Lamborghini SUV
0
0

Lamborghini er tæt på at afsløre sit nye agressivt stylede og luksuriøse SUV-koncept, der skal fungere som en forsmag på den vented modellinje, fortæller en kilde ved Audi.

SUV-konceptet vil først blive vist på Beijing Motor Show i slutningen af april. Produktionsudgaven vil blive solgt sideløbende med den eksisterende Gallardo samt den for nyligt introducerede Aventador, hvilket dermed vil give Lamborghini tre modeller i 2016.

Bilen skal fungere som en luksuriøs rival til Maserati Kubang og den ventede Bentley SUV, og forventes kun at sælge i begrænset antal, nærmere bestemt under 1500 enheder om året. Fokusmarkederne for bilen vil være USA, Mellemøsten og Kina.

Der er endnu ikke frigivet officielle detaljer, men det spekuleres at den 5 meter lange vil benytte en modificeret udgave af Gallardoens 5.2-liters V10 benzinmotor. En hybridudgave forventes også, med en kombination af førnævnte V10 motor og et litium batteri.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Under 2 ton

Bilen er i interne kredse kendt under kodenavnet LB736, og vil dele platform med næste generation af Audi Q7, som også vil donere platform til den nye Bentley SUV. Denne platform benævnes af Audi MLB, og er under intensiv udvikling, hvor fokus i høj grad er på vægtreduktion. Det forventes som en følge af det, at Lamborghinis nye SUV vil veje under 2000 kg.

Ydereliger en SUV model er under betragtning af direktionen i VAG-gruppen. Denne model ville være en coupéagtig 4-dørs crossover som vi fik en forsmag på med Lamborghinis Estoque koncept, der blev fremvist i 2008 ved Paris Motor Show.