1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley Bentayga er udsolgt – Storbritanniens dronning får den første
2

Bentley Bentayga er udsolgt – Storbritanniens dronning får den første

Bentley Bentayga er udsolgt – Storbritanniens dronning får den første
0
2

Den vilde SUV Bentley Bentayga er næsten kun lige blevet vist ved Frankfurt Motor Show, men interesserede købere har stået i kø, så hvis du har haft drømmen om en Bentley SUV i den nærmeste fremtid, så må vi desværre nu fortælle, at den drøm i hvert fald må udskydes til 2017.

Antallet af forudbestillinger har været ret markant, og det betyder altså, at Bentley Bentayga er udsolgt indtil 2017. Iflg. AutoCar kan Bentley bygge mellem 3.000-4.500 biler pr. år. Prisen for Bentley Bentayga starter ved £160,200 i England og €208,500 i Tyskland.

Den første Bentley Bentayga vil Storbritanniens dronning Elizabeth II modtage, da hun har udtalt, at den vil passe godt til hendes slot i Skotland, hvor de går på jagtekspeditioner. Se blot indslaget i Bloomberg nederst i artiklen.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Læs mere om Bentley Bentayga her.

Fakta om Bentayga

Under motorhjelmen finder man en ny 6-liters TwinTurbo W12-motor med 608 hestekræfter og 900 Nm. Accelerationstiden fra 0-100 km/t på blot 4,1 sekunder er fuldkommende ekstrem, ligesom topfarten på 301 km/t gør den kan følge med selv de hurtigste sportsvogne.

https://www.youtube.com/watch?v=xhrmzqUt-LY