1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley laver særudgave af Continental GT Speed sammen med Breitling
0

Bentley laver særudgave af Continental GT Speed sammen med Breitling

Bentley laver særudgave af Continental GT Speed sammen med Breitling
0
0

Mød Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition. Det er det længste navn, til en af de mest blærerøvsagtige Bentley-modeller. Denne model skriger ”fuck janteloven”.

I alt laves der kun syv udgaver af Breitling-modellen, der i forvejen er baseret på den lynhurtige Bentley Continental GT Speed. Modelle er inspireret af Breitlings Jet Team, som også består af syv jetfly, hvorfor der også kun produceres syv Bentleyer.

Standardspecifikationer

Der er ikke rodet ved motoren i Breitling-modellen, og derfor er det de almindelige Continental GT Speed specifikationer med 635 hk og 820 Nm fra den 6-liters V12-motor. 0-100 km/t tager 4 sekunder og topfarten er på ekstreme 331 km/t, hvilket burde kunne tilfredsstille de fleste.

Omend man hverken vil kunne kende den på motor eller lyd, så vil den næppe gå uset hen grundet den specielle farvekombination i sort, grå og den specielle Breitling-gule. Farvekombinationen er ikke kun brugt udvendig, men også indvendig. De fleste ville nok sige, at du aldrig ville kunne komme af med en bil, hvor farvekombinationen er så elendig, men med en Bentley går åbenbart alt.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Prisen er ikke offentliggjort, men vi ved den er dyr – meget dyr…