1. Home
  2. Baggrund
  3. Berørte VW-kunder i USA tilbydes 7.000 kr.
0

Berørte VW-kunder i USA tilbydes 7.000 kr.

Berørte VW-kunder i USA tilbydes 7.000 kr.
0
0

Amerikanske kunder berørt af Volkswagen TDI-skandalen bliver nu tilbudt en såkaldt ”Goodwill Package” på vwdieselinfo.com.

Godwill-pakken er på cirka 7.000 kr., og kan fås af de berørte kunder med en Volkswagen 2.0 TDI-motor. Omkring en halv million VW-ejere har mulighed for at få pengene, hvor halvdelen af pengene dog er et gavekort til en Volkswagen forhandler. Derudover kan man også få tre års gratis vejhjælp.

For at få pengene skal man ansøge på vwdieselinfo.com. Herefter får man et gavekort til en Volkswagen forhandler på 500$ samt et forudbetalt Visa-kort med 500$. Når man har modtaget gavekortet og Visa-kortet skal man dog ned til en Volkswagen-forhandler, hvor de sidste ting godkendes og kortet åbnes for brug. Hele humlen bag denne “Goodwill Package” er, at berørte kunder kommer til forhandleren, og her kan de få en god snak, face-to-face.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Kan koste VW op mod 3,5 mia kr.!

Hvis alle vælger at tage imod de 7.000 kr., så vil det koste Volkswagen cirka 3,5 milliarder kroner. Dog skal man have i mente, at 50 % af dette beløb går til køb hos forhandlerne. Berørte kunder vil desuden også kunne få 15.000 kr. i rabat på en ny Volkswagen (hvilket er et ganske pænt beløb i USA, da deres bilpriser er væsentlig lavere). Vil kunden sælge sin Volkswagen med snydesoftware, så skal forhandleren tilbyde samme pris, som hvis han ikke kendte til softwaren.

De berørte kunder som tager imod dette tilbud, kan fortsat sagsøge Volkswagen, hvis de skulle have lyst til dette. Alligevel virker det som et klog skridt af Volkswagen.

Det vides dog endnu ikke, hvad de europæiske og dermed danske kunder vil blive tilbudt.