1. Home
  2. Baggrund
  3. Betal dit lift med en selfie!
0

Betal dit lift med en selfie!

Betal dit lift med en selfie!
0
0

”Pay with a selfie” er efterhånden et kendt udtryk i udlandet, men ikke i Danmark endnu.

Opel har dog taget det til sig, og derfor kan du betale et lift i en Adam med en selfie! Chaufførkonceptet hedder ”Free Summer Rides by Adam”, og Opel i Danmark selv kalder det også for ”ADAM til tjeneste!”.
I Danmark samarbejder Opel med app’en Drivr, hvorfor man altså kan bestille sit gratis lift via den smarte taxa-app. Og når turen er slut skal du blot betale med en selfie.
Man kan dog maks blive kørt 10 km fra begyndelsesstedet, og ens selfie skal uploades til enten Facebook, Instagram eller Twitter under hashtagget #ADAMogmig.

»Vi kalder det ‘betal med en selfie’, og det er ganske nemt: Skyd en selfie med dig selv og ADAM, upload det til din Facebook, Instagram eller Twitter under hashtagget #ADAMogmig – så har du betalt for turen, og er samtidig med i konkurrencen om at køre din helt egen Opel ADAM i en uge«, lyder det fra Nikolaj Ledet, Marketing Manager hos Opel Danmark.

Konceptet er allerede i gang i København, og det foregår frem til d.20 juli. I Århus løber stafetten videre fra d.21 til 3 august. Man kan gøre brug af servicen i hverdagene fra 9-21 og i weekenden fra 10-22.

tags: