1. Home
  2. Baggrund
  3. Bilplejekongen af Aalborg
0

Bilplejekongen af Aalborg

Bilplejekongen af Aalborg
0
0

Hvis du ejer en superbil og gerne vil have at den står knivskarpt, når du skal rulle af sted mod dit forretningsmøde i den anden ende af landet; Så har du med stor sikkerhed stiftet bekendtskab med Bruuns Bilpleje, som drives af en 23 år gammel drengerøv ved navn Chris Bruun. Han racer land og rige rundt og vasker biler hos nogle af landets mest succesfulde mennesker, i en rigtig sjov firmabil.
Vi tog med Chris på job for at finde ud af om han har drengerøvens fedeste job – bedøm selv!

Det er tidlig søndag morgen og jeg har en aftale med Chris om at vi skal mødes hos en af hans kunder i Nørresundby. Jeg ankommer til stedet i god tid og får hurtigt øje på bilen som Chris’ kunde må være ejer af – en gul Chevrolet Camaro i Transformeres Edition, smukt syn. Jeg sætter mig på kantstenen for at vente, på det jeg formodede måtte være en kedelig varevogn – men nej Chris har fulgt konceptet med eksklusivitet helt til ende. Hans firmabil er nemlig en Porsche Cayman S fra 2007 med 295 hk, beige interiør og ret ringe baggageplads.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Den unge fyr hopper frisk ud af bilen og hiver grejet, tæt pakket, ud af baggagerummet foran i Porschen. Mens Chris trækker slange til vand og kaster sig over den insekttapetserede Camaro fortæller han mig om sin forretning. Konceptet er sådan set meget enkelt – Chris ordner biler for folk med dyre biler, MEGET dyre biler.

Har man én, eller måske endda flere, dyre biler til at stå i indkørslen har man naturligvis en stor interesse i at de er så rene som muligt. Det er klart at den slags ikke ordnes på den nærmeste Shell tankstation når man kører rundt i en Ferrari 458, som UDEN de horrible danske afgifter koster i omegnen af 1,5 million kr.. Typisk har ejerne af den slags biler også en job hvor de arbejder mange timer, derfor er fritiden ikke afsat til at vedligeholde bil – men derimod at nyde bilen.

Det er her Chris kommer ind i billedet. For at spare sine kunder for besværet med at aflevere og undvære bilen, kommer Chris derfor ud til kunden i stedet.
Chris har specialiseret sig i de eksklusive biler, og kommer over alle de steder med vaskeskindet, som vi andre nemt ville glemme i en hurtig håndvask.
Af og til skal der andre midler til end blot vand og sæbe og en gang støvsugning – en af Chris’ spidskompetencer er polering, eller ”detaling” som det hedder på fagsprog. Han har dygtiggjort sig i sådan en grad at han har kunder over hele landet, og endda syd for grænsen. Her er kunderne flere, da afgiften på biler, som vi alle ved, er lavere. Det er også kommet Chris for øre, og derfor er han også ved at udvide sin forretning – med en afdeling i udlandet som viderefører det koncept som han har stor succes med herhjemme.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

På vores tur rundt til nogle af kunderne, går det op for mig at de kunder Chris har, er mindst lige så glade for biler som han selv er – derfor går snakken lystigt omkring biler og forretninger, mens Chris løber rundt om bilen med diverse produkter der skal fjerne alskens snavs de danske veje byder på.

Hele forretningsidéen startede med at Chris, som enhver anden rask dreng, savlede over alle de lækre og hurtige biler. Hvordan kommer man så i kontakt med disse biler? Ja enten skal du tjene en ordentlig røvfuld penge, lidt besværligt – have en rig onkel i USA, meget usandsynligt – eller måske tilbyde en service til disse biler, det var måske lidt nemmere. Så da Chris var ganske ung begyndte han at vaske biler, altid med det eksklusive for øje, og det har vist ført til at han i dag har det job som alle drenge røve drømmer om!

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv

Chris vil fremover lave en klumme i magasinet om bilpleje – vi ser frem til at dele nogle af hans guldkorn med jer.

tags: