1. Home
  2. Baggrund
  3. Bilsalget satte nye rekorder i april
0

Bilsalget satte nye rekorder i april

Bilsalget satte nye rekorder i april
0
0

Salget af personbiler steg med enorme 30,7 % i april sammenlignet med samme måned sidste år!

Modsat første kvartal steg salget af varebiler også i april, og aprilsalget trak det samlede salg af varebiler i årets første fire måneder i plus!

Bent Mikkelsen som er adm. Direktør hos De Danske Bilimportører udtaler:

April har været en fantastisk måned for bilsalget. Der er tale om en historisk udvikling. Både i 2011 og 2012 satte salget af nye personbiler rekord, og nu kan vi konstatere, at salget i 2013 efter 4 måneder ligger 9,2 procent højere end samme periode sidste år. Nye produkter, og et stærkt forbrugerfokus på brændstoføkonomi gør simpelthen, at vi nu ser at danskerne i langt højere grad end tidligere investerer sig til en moderne løsning på deres transportbehov”

Det bliver yderligere fortalt, at det er de private købere som står for den største del af fremgangen, men erhvervslivet er også ved at komme i gang.

”Vi oplever, at de private købere er meget opsatte på at gå sommeren i møde med en ny bil, men i modsætning til for et par måneder siden, er der nu også tale om en betydelig vækst i salget til erhvervsvirksomheder. Erhvervssalget i april steg med tocifrede rater sammenlignet med samme måned sidste år, og det er et stærkt signal om, at også denne del af markedet er på vej frem”

Den mest solgte model var igen ikke overraskende Volkswagen up!, som stod for 9,2 % af det samlede salg.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Det tyder på et godt bil år, og vi følger selvfølgelig udviklingen løbende her på bilsektionen.dk.