1. Home
  2. Baggrund
  3. Bliv klar til Den Internationale Racing Festival
0

Bliv klar til Den Internationale Racing Festival

Bliv klar til Den Internationale Racing Festival
0
0

Det er nu niende gang Den Internationale Racing Festival løber af stablen, og du får et lille overblik over årets arrangement

Datoerne er fastlagt og det er d.21-22 april mellem klokken 8 til 18 begge dage, hvor det hele bliver afholdt ved Carlsberg i Valby. Formålet med eventet er at indsamle penge til gode formål under protektorat af Pris Joachim. – Sidste år blev der indsamlet 2,1 millioner kr., mens der igennem de mange år Den Internationale Racing Festival er afholdt er indsamlet hele 15,2 millioner kroner.

Endnu større i år

Efter den store succes sidste år er det lykkes racerkøreren Thorkild Thyrring, der er ophavsmand til eventet at få lukket Vigerslev Allé, så racerruten nu går fra Toftegårds Plads og næsten hele vejen til Enghavevej.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Omlægningen af ruten betyder bilerne får bedre mulighed for at give den mere gas, og én købt tur giver to runder, hvilket svarer til omkring fire kilometer.

Hvad kan man så få en tur i?

Udvalget er stort om man er til Suzuki Swift i rallyudgave eller verdens dyreste samt hurtigste bil, Bugatti Veyron. Priserne afhænger selvfølgelig også af bilen man vælger, men husk man støtter et godt formål.

Priser

Ønsker man ikke en tur i passagersædet kan man også nøjes med at se de mange biler race forbi, mens flere bilimportører bruger arrangementet til at vise deres nye modeller.

Priserne på entre er 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn under 12 år. – Priser på banen starter fra 400 kroner.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Du kan læse meget mere på racing-festival.dk