1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW 3-Serie privatleasing priser
0

BMW 3-Serie privatleasing priser

BMW 3-Serie privatleasing priser
0
0

Det er i dag den sjette generation af BMW 3-Serien introduceres hos de danske forhandlere, og det betyder derfor også, at privatleasing priserne er klar.

BMW 3-Serie privatleasing priser:

[table “” not found /]

Løbetiden er 36 mdr(tre år), og man må køre op til 20.000 kilometer om året.

Det fulde motorprogram bortset fra BMW M3 er på plads efter, at de mere danskervenlige 316d, 318d og 320i blev præsenteret. – Dem kan du også se foroven i prislisten.

Massere af standardudstyr

Det har tidligere været et omtalt problem, at der var mange som syntes, at der ikke var nok standardudstyr, men det er der rettet op på nu. Standardudstyr i den nye 3-Serie inkluderer nemlig læderrat med multifunktion, sædevarme, forskydeligt armlæn til chauffør, forlygtevaskere, automatisk klimaanlæg og BMW Professional radio med den 6,5’’ skærm.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Ønsker du specielle linjer?

Hvis man vil gøre BMW 3-Serien mere til ens egen, så kan man betale 750 kr. ekstra om måden og tilføje en af de tre pakker:

  • Sport Line
  • Luxury Line
  • Modern Line

De tre forskellige designlinier giver større fælge, specielle syninger, krom detaljer og meget andet. Man kan også tilkøbe meget andet ekstraudstyr, hvor Adaptive Drive-pakken med adaptiv undervogn og variabel sportsstyring f. eks koster 550 kr. ekstra om måneden.