1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW er kåret som danskernes foretrukne bilmærke
0

BMW er kåret som danskernes foretrukne bilmærke

BMW er kåret som danskernes foretrukne bilmærke
0
0

FDM har netop offentliggjort deres årlige AutoIndex-undersøgelse, hvor de danske bilejere fortæller, at BMW er Danmarks bedste bilmærke.

BMW selv fortæller at de har arbejdet målrettet efter dette resultat, og eksempelvis er BMW’s værksteder gået fra en 15. til 3. plads!
Det er dog ikke kun værkstedet som har givet BMW denne flotte pris, da der også er fokus på forhandlernes generelle kundehåndtering, engagement, venlighed og kendskab til produktet. – Her gik BMW frem fra en 11. plads sidste år til en flot 2. plads i år!

Eftermarkedschef hos BMW Danmark, Jack Ruus, udtaler:

”Vi tog meldingen fra vores kunder sidste år meget alvorligt. Hos et bilmærke som BMW skal kunderne føle en exceptionel oplevelse hele vejen rundt. Ikke kun ved produktet. Vi har derfor iværksat en lang række tiltag, som kunderne altså har oplevet som en mærkbar forandring”.

Loyalitet er det sidste målepunkt, hvor BMW har en førsteplads. BMW vurderes som nummer ét i fire ud af de seneste fem år.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Jack Ruus fortæller yderligere:

”Hos BMW skal alt hænge sammen. Og for 7. år i træk er BMW kåret som det mest bæredygtige bilmærke af Dow Jones Sustainability Index. Det er verdens mest betydningsfulde aktieindeks for virksomheder med fokus på bæredygtig produktion.

Det betyder, at selv om BMW opfattes som et sporty bilmærke, er der ualmindelig meget fokus på hele forretningens indvirkning på miljøet. Dette er ikke kun noget, der foregår i udlandet. I Danmark er vi i gang med at miljøcertificere alle vores autoriserede forhandlere. For selv om ordet miljøvenlig er ved at være lidt slidt, er det vigtigt. Vores kunder taler ikke så meget om det. De vil bare have det. Det viser sig i de krav, der stilles fra de store erhvervskunder. Her er ISO-certificering og miljømærkning nu et fast punkt. Vi er naturligvis meget stolte af danskernes bedømmelse af BMW lige nu. For at kunne fastholde pladsen i fremtiden tror vi på, der skal være fokus på helheden.”