1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW kritiserer Teslas Autopilot
0

BMW kritiserer Teslas Autopilot

BMW kritiserer Teslas Autopilot
0
0

BMW bruger store ord, når de langer ud efter Teslas og elbil-fabrikantens nye Autopilot.

Teslas Autopilot har været tilgængelig for offentligheden i omtrent to måneder. Dermed blev Tesla den første bilfabrikant, som har kunne blære sig med, at deres biler næsten kan køre selv.

Hos BMW mener man, at Tesla har offentliggjort systemet for tidligt. Faktisk sammenligner BMW chefen Harald Kruger Teslas Autopilot system med en app til mobiltelefoner, der med vilje bliver uploadet til Apple & Android app store, selvom den kun er 70 til 80 % færdigudviklet.

“In the app industry, you can launch products on the market that are 70 to 80 percent ready and then complete their development with the customer. That is absolutely impossible with safety features in a car,” udtalte Harald Kruger til den tyske avis Handelsblatt.

Han afsluttede med at fortælle, at BMW har et lignende system, der fungerer op til 120 km/t, men de vil ikke integrere det i bilerne, før de ved det er fejlfrit, og folk er klar til at bruge det.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

CEO hos Tesla, Elon Musk, har tidligere også indrømmet, at systemet har sine begrænsninger. Nogen selvkørende bil er Tesla Model S langtfra endnu.

tags: