1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW M4 koncept offentliggjort
0

BMW M4 koncept offentliggjort

BMW M4 koncept offentliggjort
0
0

I går blev BMW M4 Coupé konceptet vist for offentligheden ved den årlige Pebble Beach/monterey automobil-weekend.

Dermed tyder alt på vi kan vente den endelige model til Detroit motor show i januar, hvorefter den forventes til salg i midten af 2014.

4-serien er den nye betegnelse for de gamle 3-serie cabriolet og coupé, hvorfor M4 Coupé konceptet i realiteten er en ny M3 Coupé.

Motoren i M4 vil være en twin-turbo 3,0 liters rækkesekser, hvorfor det er farvel til den 4,0 liters V8 som tidligere prydede M3’eren. Den nye turbomotor forventes at yde omkring 450 hestekræfter, hvilket er cirka 35 hk mere end den gamle model, mens der selvfølgelig også er næsten 110 Nm ekstra at lege med. Dette bør være nok til en accelerationstid fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder, mens topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/t..

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Gearkassen er den syvtrins dobbeltkoblings M-gearkasse, hvilket dermed er uændret ift. M5 og M6. Det forlyder den manuelle gearkasse er afskrevet.

Vægten er der ligeledes arbejdet med, hvorfor der er brugt massevis af letvægtsmaterialer, og hos BMW har man arbejdet mod en kampklar vægt på 1.500 kilo.

Der er desværre ingen interiørbilleder endnu, men se galleriet med eksteriørbillederne af BMW M4 Coupé forneden: