1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW præsenterer den nye 4-serie cabriolet
0

BMW præsenterer den nye 4-serie cabriolet

BMW præsenterer den nye 4-serie cabriolet
0
0

Vi har længe ventet på de officielle billeder af den nye BMW 4-serie cabriolet, og nu er de endelig blevet offentliggjort.

BMW 4-serien dækker over en navneforandring den gamle 3-serie coupé og cabriolet tog, hvorfor de fremadrettet hedder 4-serie coupé og cabriolet.

Den bayerske bilfabrikant fortæller at de har forbedret konstruktionen af taget, således det er mere støjabsorberende. Taget kan rulles af på 20 sider med hastigheder op til 18 km/t. Herudover kan det nævnes, at bagagerummet byder på 220 liter med taget nede og 370 liter når taget er på. Selvom dette ikke lyder af meget, så er det faktisk en forbedring på 20 liter ift. den gamle 3-serie cabriolet.

BMW 4-serie cabriolet er kun 26mm længere end den gamle 3-serie, og akselafstanden er forøget med 50mm.
Motorudvalget vil bestå af den 242 hestes 428i, 302 hestes 435i og 181 hestes 420d. Fra standard er alle modellerne udstyret med en sekstrins manuel gearkasse, men denne kan opgraderes til den fantastiske ottetrins automatiske.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

BMW fortæller den nye 4-serie er 40 % stivere og 20 kilo lettere end den gamle model – hvilket også gælder for coupé-modellen.

Nyd billederne af den nye BMW 4-serie cabriolet forneden: